Интернет изигра лоша шега на наш лекар.Лекарски кабинет остана повече от

...
Интернет изигра лоша шега на наш лекар.Лекарски кабинет остана повече от
Коментари Харесай

Лекарски кабинет остана повече от 6 часа без ток заради фалшив профил

Интернет изигра неприятна смешка на наш доктор.

Лекарски кабинет остана повече от 6 часа без ток, поради създаден фалшив профил на притежателите в системата на електроразпределителното сдружение.

" Първоначално взех решение, че е прекъснал токът поради ремонтите действия, само че в 12 ч. към този момент взех решение да се обадя в " Електрохолд ", с цел да схвана какво се случва. За моя изненада, ме осведомиха, че ми е прекъснат токът поради неплатени фактури. Всъщност фактурите за последните 2 месеца са изпращани на друг имейл, който не е мой и се оказва, че ми е създаден фалшив профил. Наложи се да подвигна скандал, в това число заплаших, че до момента в който не ми пуснат тока, няма да напусна офиса ", описа педиатърът доктор Мирослав Спасов, предаде Bulgaria ON AIR.

Така 6 часа по-късно електроподаването е възобновено, само че проблемите не стопират дотук.

" От 9:00 до 15:15 ч. нашата работа спря, не можех да издавам предписания за антибиотици, за антидиабетни средства, хронично болните останаха без лекарства, не можех да проверявам деца поради студа. Ваксини щяха да се скапват ", изясни медикът.

Той към този момент е подал тъжба по случая. В писмена позиция от " Електрохолд " дадоха отговор на нашето питане.

" През октомври е променен имейлът за контакт на посочения потребителски номер. Клиентът, доктор Мирослав Спасов, е получил известие на в началото посочения от него имейл за смяната, само че не е подхванал дейности, с цел да осведоми, че тази смяна не е осъществена от него. Предстоящите спирания на електрозахранването, заради просрочени задължения, се разгласяват на страницата на " Електрохолд ". В последно оповестения лист попада посоченият потребителски номер. Компанията се извинява за породеното стеснение и поучава клиентите деликатно да наблюдават кореспонденцията, която получават от сдружението ", се споделя в тяхна позиция.

Д-р Спасов е подготвен да потърси помощ и от омбудсмана и институциите, в случай че от доставчика не открият кой е основал подправения профил.

dunavmost.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР